Ion Caramitru, director TNB: "Forţele desfăşurate au fost supradimensionate"

| 15 aug, 18:36

Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti, a afirmat, în direct la Realitatea TV, că la protestele de vineri din Piaşa Victoriei trebuiau extraşi ultraşii echipelor de fotbal din mijlocul mulţimii.

Actorul a mai precizat că forţele desfăşuraţe de jandarmi au fost supradiomensionate.

"Fac referire la similitudinea dintre mineriada din '90 şi ce s-a întâmplat acum, cu Jandarmeria. Observ că se încearcă inducerea ideii că s-a încercat o lovitură de stat. În imagini văd persoane îmbrăcate în alb care urmăresc şi indică acţiuni ale jandarmilor. Deci, oamenii ăştia ştiau ce e în Piaţă. Nu erau oameni înarmaţi. Şi acolo s-au infiltrat ultraşii echiupelor de fotbal, ei trebuiau scoşi de acolo, se vede cu ochiul limpede. Forţele desfăşurate erau supradimensionate. Incredibil! A doua zi, jandarmii s-au dezbrăcat de arme, pentru că lucrurile n-au avut acest aspect. A fost o încercare de intimidare publică", a spus Ion Caramitru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ