Ion Cristoiu aruncă BOMBA: Traian Băsescu știe de planul SRI

| 04 dec, 2014

Ion Cristoiu spune ca solicitarea lui Traian Basescu, ca PSD sa-si gaseasca alt Premier, este dovada faptului ca SRI a pregatit operatiunea instalarii lui George Maior in fruntea Guvernului.

"Greu de explicat constituțional ieșirea lui Traian Băsescu de joi seara, la ora 18.30, dînd curs unei tradiții care se va încheia peste două săptămîni. Întreaga declarație de presă a fost un atac la adresa premierului Victor Ponta (...) Toate acuzațiile s-au subsumat concluziei: Victor Ponta nu trebuie să fie premierul noului Guvern, pe care se zbate să-l încropească!

(...) Intervenția de la Cotroceni mi se pare mai degrabă una de om care știe că zilele lui Victor Ponta-premier sunt numărate ca urmare a acțiunii declanșate de DNA – Divizia Penală a SRI – împotriva lui Victor Ponta pentru formarea unui Guvern de Uniune Națională cu George Maior premier.

Știind că SRI declanșat Operațiunea de debarcare a lui Victor Ponta, Traian Băsescu s-a grăbit să apară drept unul care i-a dat ghiontul final lui Victor Ponta. Pentru intrarea în Opoziție, un astfel de certificat e aur curat pentru Traian Băsescu", spune Cristoiu.

Traian Băsescu: Politicianul Ponta este complet discreditat în interiorul UE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase .Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ