Ion Iliescu despre vizita premierului în SUA: E un lucru bun

| 22 oct, 2013

Vizita premierului Victor Ponta în Statele Unite este un lucru bun pentru că, din păcate, o perioadă destul de lungă aceste contacte au lipsit, a declarat marţi fostul preşedinte Ion Iliescu.

'Cred că ultimul premier a fost Năstase în SUA, de atunci... Dar contează foarte mult în relaţia cu Statele Unite nu numai proclamarea dorinţei şi utilităţii relaţiilor, ci, efectiv, mai ales şefii de guverne să cupleze la aceasta. Aşa încât e un lucru bun ceea ce face Ponta astăzi', a afirmat preşedintele de onoare al PSD, la Palatul Parlamentului.

Delegaţia Guvernului României, condusă de premierul Victor Ponta, a ajuns duminică seară în SUA, vizita oficială urmând să se încheie miercuri.

Şeful Guvernului este însoţit de miniştrii Energiei, Constantin Niţă, Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, Educaţiei, Remus Pricopie, şi Mediului, Rovana Plumb

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ