Ion Iliescu își serbează astăzi ziua de naștere

| 03 mar, 10:41

Ion Iliescu împlineşte azi 86 de ani. Fostul preşedinte nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Român, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi şi va sta alături de familie şi prieteni.

Mâine, este ziua soţiei sale Nina, un alt prilej de sărbătoare în familia fostului şef al statului.

Dacă Anul trecut, preşedintele de onoare al PSD a participat la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, de data aceasta Ion Iliescu preferă să stea alături de familiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 10:48
dan
oferta de munca
Ai aflat! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din Romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Lucrezi pe internet de acasa si castigi bani prin contract legal de comision! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ