Ion Țiriac, chemat de urgență la Guvern: M-am crucit când am auzit ce vor

| 01 oct, 2014

Ion Tiriac a dezvăluit un episod neașteptat la care a fost actor principal. Țiriac a fost chemat de urgenta la o sedinta a Guvernului în trecut, in care i s-a cerut parerea despre organizarea in tara noastra a Campionatului European de fotbal din 2020.

Tiriac a declarat ca nu i-a venit sa creada in momentul in care a fost informat ca, pentru organizarea turneului final, tara noastra va finaliza pana in 2020 doua autostrazi.

“M-a chemat Mircea Sandu de urgenta la Guvern, ca era o sedinta cu Hagi si alti sportivi mari. Se vorbea despre EURO 2020 si ni s-a spus ca Romania va candida. Domnul Oprea (Gabi Oprea – n.red.) a spus ca Guvernul va face toate eforturile. Dar ce facem cu strazile, ca astia nu vin doar pe sus? Domnul Sova a spus ca autostrada Ungaria-Constanta e gata in 2018. Am ramas cu gura cascata cand am auzit ce vor sa faca, m-am crucit. Sa dea Dumnezeu, poate ca o vad si eu in sfarsit. Cand e gata si autostrada Nord-Sud? E gata in 2017. Sa fie primit, e extraordinar”, a spus Țiriac la sport.ro

Țiriac a anunțat că toate proiectele vor fi făcute cu ajutorul Chinei.

“Daca domnul Ponta o fi venit cu doi-trei chinezi in buzunar si cu cativa banuti, aia o fac, o fac ca dracu’! Gata, s-a terminat. Tara are prioritatea asta, trebuie s-o faca! Am terminat-o cu drumurile pe ocolite, tara asta are legi!”,a mai spus Tiriac.

Citeşte şi: Ion Ţiriac a dat în judecată statul român

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ