Ion Niculae, în mijlocul unui nou scandal de corupție! Omul de afaceri a încercat să își obțină libertatea

| 20 mai, 15:46

Omul de afaceri Ion Niculae este implicat într-un nou scandal de corupție! Procurorii anticorupție investighează un posibil caz de trafic de influență, care ar fi avut ca miză eliberarea din închisoare a mulltimilionarului, potrivit Protv.

În această investigație, ținta a fost un apropiat al iubitei lui Niculae. Acesta ar fi fost contactat chiar din spatele gratiilor de un apropiat al iubitei sale, un om de afaceri. Acesta i-ar fi spus că vine din partea unui om politic foarte important și i-a precizat că poate fi ajutat să iasă din închisoare. Cu toate acestea, condiția ar fi fost ca Ioan Niculae să-și vândă două dintre companiile sale unei anumite persoane.

Procurorii DNA au aflat despre aceste discuții referitoare la eliberare, iar acum fac cercetări cu privire la o eventuală infracțiune de trafic de influență.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ