Ion Ţiriac atacă piaţa de 10 miliarde de euro a carburanţilor

| 11 mar, 17:49

Ţiriac Energy, pariul făcut de omul de afaceri Ion Ţiriac pe piaţa produselor petroliere din România, un business anual de circa 9-10 miliarde de euro, propune un nou concept de benzinărie, cu care ar vrea să ajungă la 200 de unităţi în următorii 3-5 ani.

"Sunt trei direcţii strategice. Benzinăriile sunt destinate atât clienţilor de retail, cât şi celor din zona comercială, iar un astfel de punct de alimentare poarte fi amplasat oriunde, poate fi lângă un Lidl, poate fi lângă un Hornbach sau orice alt retailer. Poate fi şi în parcarea de mall, dar poate fi şi într-un sat", spune Remus Hirceagă, CEO Ţiriac Energy.

În contextul în care marii petrolişti investesc în transformarea benzină­ri­ilor în veritabile centre de servicii, Ţiriac Energy propune un model simplificat. Carburant şi atât într-un concept do-it-yourself.

"Ne-am propus să aducem ceva nou. În retail este greu să te diferenţiezi, dar cred că noi am găsit calea. Noi mergem invers faţă de sensul de dezvoltare al pieţei. Credem că oamenii dacă vor să-şi facă cumpărăturile în retail sau la un mall, acolo ar trebui să poată şi alimenta. Asta a fost ideea. Vrem să clădim o reţea de puncte de alimentare formată din 200 de puncte în următorii 3-5 ani, de tipul do-it-yourself", spune Remus Hîrceagă.

Articolul integral pe zf.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ