Ion Ţiriac, revoltat de situaţia sportului românesc. Ce mesaj i-a adresat lui Iohannis

| 05 feb, 23:16

Omul de afaceri Ion Ţiriac a vorbit despre situaţia în care se află sportul românesc şi s-a arătat revoltat de starea în care a ajuns patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti. În acest sens, fostul sportiv i-a cerut ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis.

"Înţeleg că domnul Iohannis e un mare fan al tenisului. Să dea Dumnezeu să înveţe să şi patineze şi să-i placă hocheiul, ca să pună o vorbă bună pentru sportul ăsta", a declarat Ion Ţiriac.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, declaraţii INCENDIARE despre prietenul Adrian Sârbu

Fostul tenismen a amintit apoi că oferă două milioane de euro pentru construirea unui patinoar, dar că birocraţia din România pune mari piedici în realizarea acestui proiect.

"E o ruşine bugetul dat de MTS pentru sport. O ţară care 50 de ani s-a lăudat cu un singur lucru, cu care puteam să stăm la masă cu oricine. Cu sportul! I-am învăţat pe toţi să facă sport. A venit vremea să fim din nou acolo în top, pentru că infrastructura de pe vremea comuniştilor s-a dus", a continuat Ion Ţiriac.

Citeşte şi: ION ŢIRIAC: vinovaţii de corupţie să dea banii înapoi

"E de necrezut ce se întâmplă cu patinoarul Mihai Flamaropol. Un patinoar de hochei costă doar 2 milioane de euro. Nu un Taj Mahal, ci un patinoar unde să se pregătească acei copii care îşi doresc. Eu am spus că dau aceste 2 milioane, dar birocraţia împiedică tot. Eu nu le dau mai mult de două milioane, pentru că atât costă. Acum e treaba lor să-mi ia banii ăştia", a adăugat fostul tenismen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 07:56
Adam
Afacere tip franciza
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 feb, 06:51
Dan Marin
Domnul IT, cat a investit in sportul romanesc?
Dl Ion Tiriac a castigat destul de pe urma romanilor. Practic nu a produs nici macar un cui in tara. Se stie ca bani adevarati, valoare adaugata reala se obtine doar in sectoarele productive ala economiei, in servicii in principal se transfera valoarea obtinuta in industrie si agricultura.
Asadar, cat a investit Dl. Ion Tiriac in sportul romanesc. Macar daca dona mistretii vanati, pentru mesele festive ale sportivilor romani...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ