Ionuţ Moşteanu: PSD readuce în discuţie modificări de impozitare, deşi au spus că nu o să crească povara fiscală

| 16 mai, 17:18

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu a declarat, luni, despre afirmaţiile preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, privind impozitarea progresivă, că PSD readuce în discuţie modificări de impozitare, deşi au spus că nu o să crească povara fiscală şi au alte soluţii. ”USR avertizează că investitorii şi antreprenorii au nevoie, în primul rând, de predictibilitate”, mai spune Moşteanu.

 

”Vedem că PSD readuce în discuţie modificări de impozitare, deşi au spus că nu o să crească povara fiscală şi au alte soluţii, neclar care sunt alea, în momentul ăsta. Auzim din nou că discută despre impozitarea progresivă”, a spus deputatul USR.
El a precizat că, din timp în timp, PSD vine cu această discuţie privind modificările de impozitare, în spaţiul public.
”USR avertizează că investitorii şi antreprenorii au nevoie, în primul rând, de predictibilitate şi, în momente grele, în momente în care economia gâfîie, nu trebuie dat fix în cel care trage mai tare, nu trebuie pusă o povară suplimentară pe cei care fac performanţă, care fac profit, pe cei care adaugă valoare în economie", a susţinut Moşteanu, după şedinţa Biroului Naţional al USR.
El a adăugat că orice discuţie despre schimbarea modului de impozitare trebuie să fie deschisă şi să participe toţi implicaţi.
"Sper ca peneliştii să nu uite  că au şi cuvântul liberal în nume şi să nu meargă pe linia impozitării progresive, împinsă atât de tare, de mulţi ani de zile, de PSD şi vedem că aduce din nou în discuţie", a afirmat purtătorul de cuvânt al USR.

 

Tag-uri: Ionut Mosteanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ