Ionuţ Stroe: Lucrăm la proiectul prezidenţial care să îl înglobeze pe Ciucă

| 27 mar, 20:32

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că partidul lucrează la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe liderul PNL Nicolae Ciucă. El a precizat că personal crede în acest proiect prezidenţial, şi-l doresc, dar în situaţia în care vor merge împreună.

 

PSD şi PNL, vor vedea şi vor analiza. Stroe a mai spus că oferta, dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante, inclusiv funcţia de comisar european.
Ionuţ Stroe a fost întrebat la Prima News dacă este pregătit să îl voteze pe  Marcel Ciolacu la prezidenţiale.
”Nu vă ascund că lucrăm la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe domnul Ciucă, cred în acest proiect prezidenţial, ni-l dorim, dar în situaţia în care vom merge împreună vom vedea şi vom analiza.(.. ) Când vorbiţi de oferta de la toamna, nu vă referiţi doar la preşedinte, oferta noastră dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante. Funcţia de comisar european. Să nu îşi imagineze cineva că celălalt partid nu va fi reprezentat în această construcţia, iar ponderea va fi una echilibrată”, a spus Stroe.
El a precizat că o continuare a colaborării cu PSD este o continuare firească a unei guvernări funcţionale.
”Noi am definit la începutul acest coaliţii, nişte reguli de care ne-am ţinut, chiar dacă au existat, recunosc, şi momente extrem de dificile în relaţia dintre cele două partide”, a arătat el.
Întrebat ce şanse dă acestei continuări a colaborării cu PSD, Stroe a spus: ”Cred în această construcţie, cred că vom confirma la locale şi va fi un argument suficient de a merge mai departe această construcţie”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ