Ionuţ Stroe răspunde PSD: ”Le urez mai departe succes să atingă şi alte jaloane ale comunicării politice!”

| 16 mar, 19:53

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, le-a răspuns, miercuri, celor de la PSD care solcitaseră conducerii PNL, chemarea urgentă la discuţii a miniştrilor liberali care înregistrează restanţe în privinţa îndeplinirii jaloanelor din PNRR la 31 martie 2022.

 

Stroe le urează ”mai departe succes să atingă şi alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuţa „poziţionare faţă de PNL” şi la numărul de comunicate de presă, uar ”despre PNRR şi ţintele de acolo, să aibă puţină încredere în Guvernul României din care fac parte”.
”Am primit o notă pierdută prin presă de colegii din PSD, adresată nouă, colegilor de coaliţie. Colegialitatea şi pragmatismul ne spun că discuţiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern. La fel, că cele din coaliţie se poartă în coaliţie. Dialogul prin comunicate de presă este o metodă mai nouă, observ, pe care a ales-o Partidul Social Democrat. În loc să ne caute unde ne găsesc de obicei şi unde le răspundem la telefon sau pe whatsapp cu drag”, a scris Ionuţ Stroe, într-o postare pe Facebook.
El continuă: ”Reţin din comunicatul adresat nouă, celor din PNL, doar paragraful de final - în care ni se cere să renunţăm la „orgolii politice” in „conjunctura politică actuală”. Este partea cea mai relevantă şi îi încurajez puternic pe colegii de coaliţie să urmeze primii acest sfat”.
Purtătorul de cuvânt al PNL spune că ”le urează mai departe succes să atingă şi alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuţa „poziţionare faţă de PNL” şi la numărul de comunicate de presă”.
”Cât despre PNRR şi ţintele de acolo, să aibă puţină încredere în Guvernul României din care fac parte”, mai spune liberalul, potrivit News.ro.
PSD a solicitat, miercuri, conducerii PNL, chemarea urgentă la discuţii a miniştrilor liberali care înregistrează restanţe în privinţa îndeplinirii jaloanelor din PNRR la 31 martie 2022, arătând că ministerele liberale gestionează trei sferturi dintre restanţe, iar pe primul loc este chiar Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene care are 5 jaloane în lucru.
Reacţia PSD a venit după ce liderul PNL Florin Cîţu a prezentat, week-endul trecut, lista restanţelor din PNRR şi a transmis că cine nu vrea să facă, de exemplu, reforma pensiilor, atunci să vină altcineva să o facă. El a dat şi exemplul reformei salarizării şi a administraţiei, care sunt toate la Ministerul Muncii, condus de PSD.

 

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ