Iordache despre votul PSD în cazul lui Oprea: Cred că va fi lăsat la libertatea de conştiinţă a fiecărui senator

| 01 sep, 19:54

Social-democratul Florin Iordache a apreciat, joi, că în privinţa cererii justiţiei în cazul lui Gabriel Oprea, votul va fi lăsat 'la libertatea de conştiinţă' a fiecărui senator PSD.

"Colegii mei vor discuta în Senat. Să ajungă întâi cererea, să vedem ce documente şi ce se va solicita. Să spun acum 'da' sau 'nu', fără documente, evident că nu putem face o astfel de recomandare. Dar, cred că va fi lăsat la libertatea de conştiinţă a fiecărui senator", a spus Iordache, întrebat ce recomandare va face PSD senatorilor social-democraţi la votul în cazul lui Oprea. 

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, fost vicepremier şi ministru de Interne, pentru o nouă faptă, respectiv ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ