Iordache: Pragul valoric la abuz poate fi majorat la 400.000 lei

| 08 iun, 14:25

Fostul ministru al Justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, joi, că pragul valoric de la care abuzul în serviciu este incriminat poate fi majorat de la 200.000 lei, cât stipula OUG 13, la 400.000 de lei, el opinând că acest lucru ar putea fi statuat de MJ prin Ordonanţă.

„Se poate menţine pragul de 200.000 de lei sau se poate mări, chiar 400.000. Au fost discuţii în acel moment cu specialiştii. Acest 200.000 nu e întâmplător. Noi am plecat de la suma de 2 milioane, suma maximă, care este prevăzută în Codul penal şi am zis că 10% din acea sumă maximă să reprezinte un prag minim. Aşteptăm şi noi proiectul care este la ministerul Justiţiei, în funcţie de ce prag sau ce consultări vor face şi dumnealor, dar clar este că trebuie stabilit un prag”, a spus joi Iordache.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Tag-uri: Florin Iordache
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ