Ipoteza șocantă a unui site creștin: Corneliu Vadim Tudor ar fi fost lichidat

| 17 sep, 08:36

Un site creștin din România, saccsiv.wordpress.com, notează că Vadim Tudor nu ar fi fost răpuns de probleme de sănătate, ci ar fi fost lichidat.

Autorul articolului îşi argumentează teoria conspiraţiei prin atacurile recente ale tribunului la adresa conducerii Bisericii Ortodoxe Române, dar şi la adresa masonilor.

O personalitate din zona mânăstirilor, care dorește să-și păstreze anonimatul, nu exclude ipoteza. 

"Iată două texte care mi le-a trimis pe e-mail, dintre care ultimele postari au apărut pe Facebook, pe contul lui Corneliu Vadim Tudor: Câteva întrebări la adresa căpeteniilor Bisericii Ortodoxe Române? Vă e milă de arabii păgâni, dar nu vă pasă de milioanele de români pribegi prin lumea largă? L-ați abandonat pe Iisus pentru Allah și pe Brâncoveanu pentru Osama Bin Laden? Biblia spune să fim milostivi, dar nu sinucigași.

În următoarea perioadă, eu și PRM vom organiza un mare miting și marș de protest împotriva invaziei barbare și împotriva amenajării marelui focar de infecție: Moscheea Mamut"
, notează site-ul amintit, care citează câteva din postările tribunului. 

În acelasi articol se mai aminteste despre o poezie a lui Vadim cu critici dure la adresa masoneriei, o organizație cu caracter secret, acuzată că dorește instaurarea Noii Ordini Mondiale. 

"Chiar dacă nu sunt adeptul, teoretic, nici nu pot exclude ipoteza eliminării sale"
, își încheie autorul articolul pe site-ul creștin.

Citeste si: BOMBĂ! Vadim îşi înşela SOŢIA cu puţin timp înainte de a MURI. Cine este MISTERIOASA amantă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 16:26
Marius
spitalul militar, cardiologie=criminali
Clinica de cardiologie a spitalului militar este un loc in care functioneaza niste criminali. Eu sunt una din fostele lor victime, din fericire pt mine am reusit sa ma salvez din acest abator. Sunt in proces civil si penal cu ei dar au "ingeri pazitori" care incearca sa-i scoata basma curata. Bietul Vadim T. n-a putut scapa de ei !
19 sep, 15:51
Ana
Cel mai bun program acum!
Oferim lucru pe internet. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email: [email protected]
19 sep, 14:54
june
cum cine.? cei care vor sa pregateasca tara pentru musulmani ,ei cei care ne conduc de 25 de ani
17 sep, 20:36
Putzik Strull
A lucrat cu Satan
Si cine sa-l fi lichefiat pe galacticul Tribun?
18 sep, 23:53
roman
vadim patriot
mata ca nu a avut bani de educatie din cauza presedintilor de dupa '89 care se termina cu 'escu ...i-au vandut toate resursele pe nimic
19 sep, 20:29
Sofvt Pematta
Mouje pana la capat
Az roman, zi sa-tz bagi pvlanmatta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ