IPOTEZĂ-ŞOC despre Dosarul Microsoft: unde s-ar afla de fapt banii luați șpagă

| 06 feb, 09:25

O nouă ipoteză referitoare la Dosarul Microsoft a fost lansată în spațiul public de unul dintre liderii politici.

Joi seară, la B1 TV, liderul PMP Gelu Vișan a declarat că banii luați șpagă în Dosarul Microsoft s-ar afla de fapt în Elveția, în conturile lui Dinu Pescariu. Acesta l-ar fi acuzat pe Dorin Cocoș că ar fi luat mită, pentru a distrage atenția autorităților de la adevărata destinație a banilor.

„Banii sunt în continuare la Dinu Pescariu, în conturile lui din Elveția. El l-a denunțat pe Dorin Cocoș, dar de fapt banii sunt tot la el. Banii erau la el, Dinu Pescariu împărțea banii, și au rămas la el”, a spus Gelu Vișan.

Reamintim că Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA că a cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un om de afaceri vizat în dosarul Microsoft, anchetatorii arătând totodată că aceasta a încălcat condiţiile controlului judiciar, motiv pentru care se impune arestarea ei. Potrvit procurorilor DNA, două persoane implicate în dosarul Microsoft, Dinu Pescariu și fostul ministru Gabriel Sandu, au denunțat fapte de corupție în care ar fi implicată Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ