Ipoteză-şoc, se retrage Gabriela Firea de la Primăria Generală?!

| 29 ian, 09:57


Ipoteză-şoc lansată de consilierul general PNL Ciprian Ciucu: Gabriela Firea şi-ar pregăti retragerea, temporară şi parţială, de la conducerea Primăriei Generale a Capitalei.

Într-un comentariu pe reţelele de socializare, provocat de faptul că jurnaliştii îl întreabă ce se întâmplă cu Gabriela Firea, consilierul PNL a afirmat că ştie că edilul "pregătea un document, dispoziție de primar, prin care-și delega marea majoritate a atribuțiilor de primar Speranței Cliseru, (reintoarsa la PMB) pentru un an."

La o oră după postarea iniţială, Ciprian Ciucu a şters a doua jumătate a mesajului, cea referitoare la predarea prerogativelor.

Intrată într-un con de urmbră, după ce a pierdut sprijinul PSD, dar şi din motive de sănătate, Gabriela Firea şi-a rărit mult ieşirile publice şi declaraţiile, cu toate că Bucureştiul s-a confruntat cu mari probleme de termoficare centralizat şi cu distrugerile provocate de "ploaia îngheţată".

Pe pagina de facebook, Gabriela Firea n-a mai postat nicio informaţie despre activitatea sa de primar general din 21 decembrie anul trecut.

Potrivit surselor citate de stiripesurse.ro, PSD Bucureşti pregăteşte o nouă lovitură, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ