IPS Teodosie, coordonator ştiinţific al lui Gigi Becali pentru o carte scrisă în detenţie

| 09 ian, 09:59

Ministerul Justitiei a trimis, la solicitarea HotNews.ro, lista integrala a profesorilor universitari si a conferentiarilor care le-au acordat recomandare scrisa persoanelor private de libertate, pentru fiecare titlu scris de acestia in detentie ca sa scape de puscarie mai repede, se arată pe hotnews.ro.

De asemenea, tot la solicitarea HotNews.ro, Ministerul a trimis si lista editurilor la care puscariasii si-au publicat lucrarile. Legea prevede ca, pentru fiecare lucrare stiintifica scrisa in puscarie, detinutului i se reduce cu 30 de zile pedeapsa.

Pentru a ajunge la aceasta reducere, detinutul trebuie sa prezinte comisiei din penitenciar o recomandare scrisa din partea unui profesor universitar sau a unui conferentiar "care atesta importanta temei alese pentru domeniul stiintific respectiv", a explicat ministrul Justitiei, Raluca Prună.

Potrivit documentului trimis de Ministerul Justiţiei, printre coordonatorii lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, se află şi IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului (pr. prof. univ. la Universitatea Ovidius din Constanţa). IPS Teordosie este coordonator ştiinţific la lucrarea „Muntele Atos, patria ortodoxiei”, apărută la Editura Saeculum IO în anul 2014. Cartea a fost redactată în perioada 19 august - 3 septembrie 2014.   

Sursa: hotnews.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 15:19
profu'
Turnatoru' Mache
Fostul turnator Mache si actualul Inalt prea impielitat Barba-Cot e renumit ca spagar de mult timp. Acest lucru era stiut de JJ Fecali , care pentru cateva milioane si l-a luat coordonator al acelei maculaturi tocmai pe acest renumit turnator al fostei Securitati. O magarie la fel de mare ca magarii care au produs-o. Lichele intru Domnul, ori in numele lui...
10 ian, 15:06
geo
si actual turnator
Popii au fost TOTI turnatori, iar unii (ca si asta) au pupat in C...r mai bine, de asta au ajuns unde au ajuns. Javra si el si ra ha tul de Becali. Ciobanul parvenit si hotz trebuia sa stea la parnaie tot restul vietii, sa nu mai auzim de el

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ