Irina Tănase: "Liviu Dragnea şi-a tăiat două degete cu flexul, în puşcărie"

| 12 sep, 12:40

Iubita fostului lider PSD a făcut dezvăluiri despre starea acestuia în închisoare. Irina Tănase a dezvăluit că fostul șef al Camerei Deputaților a aflat dinainte de condamnare că va ajunge după gratii. Rovana Plumb "s-ar fi dat de gol" în fața unei apropiate de-ale lui Dragnea.

"Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă și nu pare că se va îmbunătății prea curând, la cum merg lucrurile acum. El are niște hernii și are nevoie de un consult, pentru ca un medic să constate ce are. Are hernii cervicale care trebuie operate. Trebuiau operate anul trecut, dar a urmat campania electorală și nu a mai mers. Are și o hernie lombară.

A fost retras de la muncă pe 26 iunie. Stă 23 de ore pe zi în celulă. Când a ajuns acolo a cerut să lucreze. I s-a aprobat să lucreze la garaj. Se trezea la ora 5 dimineața, apoi merge în cameră, mă sună. Acum se trezește și stă, e singurului lucru pe care îl poate face. Mai citește, mai rezolvă un sudoku. Se uită la televizor, dar nu la știri.

Citeşte şi Liviu Dragnea se simte din ce în ce mai rău în închisoare. Anunţul făcut de avocata fostului lider PSD

Cum și-a tăiat degetele cu flexul? Niște colegi i-au cerut flexul cu care el lucra. Apoi, l-a luat înapoi și l-a pus pe bancul de lucru. Colegii au vrut să îl ajute și i-au băgat flexul în priză, el nu a știut și a pornit, pentru că voia să schimbe discul. Noroc că a avut mănuși, iar tragedia a fost una limitată. Și-a secționat două degete. Problema nu s-a rezolvat. Este nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

Are probleme la genunchi, din cauza lipsei de mișcare. Degetele de la mână sunt amorțite și nu le poate folosi. Sunt 3 probleme diferite.

Teama mea cea mai mare este să nu mai iasă de acolo. Eu vreau să iasă viu și întreg. Există multe cazuri de oameni care au intrat acolo și nu au mai ieșit. De exemplu, consulul Silviu Ionescu, judecătorul Mustață, afaceristul Dan Adamescu", a declarat Irina Tănase, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi ANP, după anunţul făcut de avocata lui Liviu Dragnea: Persoanele condamnate beneficiază de asistenţa medicală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ