IRL susține o platformă unică de dreapta pentru europarlamentarele din 2014

| 12 mai, 2013

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală (IRL), Vlad Moisescu, consideră că pentru alegerile europarlamentare din 2014 ar trebui avută în vedere o platformă unică de dreapta.

"Cred că la alegerile europarlamentare trebuie, şi aici salut primul lider politic care s-a exprimat, dl Ungureanu, trebuie avută o platformă unică de dreapta pentru aceste alegeri. PDL e singurul partid de dreapta din PPE", a declarat Moisescu, citat de Agerpres.

Liderul IRL nu a putut spune dacă ar susține candidatura pentru europarlamentare a Monicăi Macovei şi Elenei Băsescu. Pe de altă parte, Vlad Moisescu a declarat că nu poate decât să salute existenţa unui ONG de dreapta şi şi-a manifestat speranţa ca membrii acesteia să respecte tot ceea ce au afirmat la înfiinţarea Mişcării.

"Mişcarea Populară este şi ea un ONG şi nu pot decât să salut existenţa unui alt ONG pe partea dreaptă. Din câte ştiu, Cristian Preda este membru al Mişcării Populare, mi-a fost coleg şi prieten şi nu văd de ce nu am putea să discutăm cu ei. Sper să rămână la ceea ce au zis că sunt. Discuţii pe partea dreaptă putem să avem cu toată lumea", a susţinut Moisescu, precizând însă că nu a avut vreo întâlnire în acest sens cu reprezentanţii Mişcării Populare.

Preşedintele Consiliului Director al IRL, proaspăt ales în această funcţie, a spus că în prima săptămână de la înfiinţare au fost înregistrate 2.671 de cereri de adeziune, majoritatea celor care au solicitat intrarea în IRL având vârste între 30 şi 55 de ani. Vlad Moisescu a menţionat că multe dintre adeziuni sunt de la membri PNL şi PDL, mulţi dintre aceştia "dezamăgiţi".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ