ISU Bucureşti-Ilfov a emis autorizaţia de securitate la incendiu pentru Arena Naţională

| 18 mar, 23:41

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov a emis autorizaţia de securitate la incendiu pentru Arena Naţională.

''Ca urmare a solicitării de emitere a autorizaţiei de securitate la incendiu şi a completării dosarului aferent de către Primăria Municipiului Bucureşti, cu agrementul tehnic pentru cele două tipuri de membrane ale acoperişului, specialiştii din cadrul instituţiei noastre au analizat documentaţia acestui obiectiv, actualizată cu modificările efectuate în ultimii ani, şi au concluzionat că în acest moment se îndeplinesc condiţiile pentru emiterea autorizaţiei de securitate la incendiu'', precizează ISU. 

Totodată, subliniază sursa citată, pentru respectarea procedurilor, ISU va înainta Primăriei Bucureşti o adresă de înştiinţare privind emiterea autorizaţiei şi solicitarea de ridicare a acesteia, ''însoţită de documentaţia vizată spre neschimbare''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ