Iubita lui Cristian Boureanu, în TANDREŢURI cu alt bărbat. Cine este personajul

| 13 iul, 18:52

Frumuşică şi tinerică, fotomodelul Laura Dincă (18 ani) a fost o răsfăţată weekendul acesta, la mare. Nu de un bărbat, ci de doi: Iubitul Cristian Boureanu (42 de ani) i-a făcut surpriză după surpriză, asta pentru că au aniversat 6 luni de relaţie pasională, iar tăticul Laurenţiu Dincă (45 de ani) a alintat-o non stop, aşa cum numai un tată de fată ştie să facă.

Cristian Boureanu a petrecut pe Litoral şi cu tata socru, fiind prima vacanţă în această formulă pentru celebrul politician. Cei doi s-au înţeles de minune, mai ales că în buletin nu-i despart decât 3 ani. Cei mai importanţi bărbaţi din viaţa Laurei au avut însă şi momente în care păreau rivali, căci amândoi se înghesuiau să o pupe pe frumoasa blondă. Totuşi, Boureanu stătea de fiecare dată la coadă şi nu riposta în faţa „tatălui socru”, care avea întâietate în braţele Laurei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 16:52
Dianne
. Conte er en seriel vinder, efter at have vundet ligatitler med Inter, Chelsea og Juventus under sin glitrende periode i ledelsen. Havertz har scoret otte mål i 23 Bundesliga -kampe i denne sæson, hvor Leverkusen i øjeblikket er femte i tabellen. Remon
05.48.25.68.37

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ