Iulia Motoc vrea să părăsească Curtea Constituţională

| 01 aug, 2013

Judecătoarea Curţii Constituţionale Iulia Motoc doreşte să se retragă din funcţie din cauza apariţiei unor articole denigratoare la adresa sa.

Iulia Motoc spune că mai mulţi jurnalişti au provocat o campanie negativă, aducând calomnii la adresa sa. „Ziarul în care a publicat articolele  <> nu mi-a acordat drept la replică de trei săptămâni. Niciunul dintre marii eroi ai drepturilor omului din România nu a reacţionat faţă de aceste minciuni. Cu alte cuvinte, dacă nu înţeleg de vorbă bună că nu am voie să plec şi că trebuie să votez cum consideră oamenii fără nicio competenţă în drept dar cu o aroganţă fără de margini, voi fi calomniată în cele mai abjecte moduri. Răspund în acest mod mod petiţiei care aparent este în favoarea mea”, scrie Iulia Motoc pe pagina sa de Facebook.

Iulia Motoc candidează pentru funcția de reprezentant al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, aflându-se printre cele trei persoane propuse de România, din care Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei urmează să aleagă un candidat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ