IULIAN BĂDESCU, încă 30 de zile de arest

| 30 mar, 17:43

Iulian Bădescu a primit, luni, prelungirea măsurii arestului preventiv cu încă 30 de zile, potrivit deciziei Tribunalului Prahova.

Fostul primar al Ploieștiului este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu și luare de mită într-un dosar privind finanțarea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiești.
Decizia Tribunalului nu este definitivă, aceasta putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Bădescu a fost arestat preventiv la începutul lunii martie, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA în care mai sunt urmărite penal sub control judiciar, pentru abuz în serviciu, secretarul Primăriei Ploiești, Oana Iacob, și jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului, renunțând, de asemenea, la toate funcțiile pe care de deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești, inclusiv la calitate de membru al acestui partid.

 

Citeşte şi: DOCUMENT INCENDIAR: Greşeli făcute de primarul Iulian Bădescu. Cum a ajuns în vizorul procurorilor DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ