Iulian Bulai: Vizita făcută de ministrul Mediului în Africa e la fel de irelevantă ca turneul preşedintelui Iohannis

| 21 noi, 21:14

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Mircea Fechet a fost prezent, marţi, în Comisia pentru afaceri externe a Camerei pentru a oferi explicate privind vizita sa recentă în Kenya, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis. Deputatul USR Iulian Bulai a precizat că ministrul PNL nu a reuşit să ofere o justificare serioasă pentru această vizită şi să răspundă în mod convingător întrebărilor care i-au fost adresate pe această temă.

De asemenea, USR i-a solicitat lui Fechet explicaţii şi despre mplementarea sistemului Garanţie – Returnare (SGR) şi despre alte probleme grave de mediu care afectează România.

Prin urmare, ministrul Mediului a fost prezent, marţi în Parlament, la solicitarea USR, şi pentru a da explicaţii despre implementarea sistemului Garanţie – Returnare (SGR) şi despre alte probleme grave de mediu care afectează România.

În acest context, deputatul Iulian Bulai l-a întrebat pe ministrul Mediului care a fost impactul vizitei pe care a efectuat-o recent în Kenya, care sunt priorităţile pe mediu ale preşedintelui Iohannis în turneul din Africa şi cum valorifică România această vizită, mai indică comunicatul de presă al USR.

„Preşedintele Iohannis se plimbă prin Africa, iar ministrul Mediului l-a însoţit într-o vizită total irelevantă pentru problemele de mediu din România. Avem probleme grave de mediu în ţară, România este îngropată în munţi de gunoaie şi am dubii serioase că un acord pe mediu cu Kenya ne poate ajuta să fim mai responsabili sau mai relevanţi din punctul de vedere al geopoliticii de mediu. Hakuna matata («Nu există probleme»/ «Totul este bine») nu este o expresie care să poată fi folosită cu credibilitate şi pentru marile teme de mediu din România. Aici au eşuat şi ministrul Mircea Fechet, şi PNL, şi PSD, şi preşedintele Iohannis”, a declarat Iulian Bulai, conform sursei citate.
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ