Ivan: Macovei aplică "metoda Anastase" la numărarea ordonanţelor de urgenţă

| 06 aug, 2013

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a condamnat, astăzi, afirmaţiile europarlamentarului Monica Macovei referitoare la ordonanţele de urgenţă emise de actualul guvern şi consideră că democrat-liberala ,,aplică metoda Anastase" la numărarea ordonanţelor de urgenţă emise de Executivul USL.

"În afară de câţiva acoliţi din PDL, nu cred că mai există vreo persoană în această ţară care să se lase păcălită de minciunile proferate de europarlamentarul Monica Macovei, cu atât mai mult cu cât aceasta foloseşte fără nicio sfială metoda Anastase la numărarea ordonanţelor de urgenţă. Îi atrag atenţia Monicăi Macovei ca data viitoare, când va vrea să mai iasă în spaţiul public cu acuzaţii, să se asigure că a verificat temeinic informaţiile pe care le transmite, altfel riscă să se facă din nou de ruşine", a afirmat Ivan prin intermediul unui comunicat de presă.

El a susţinut că numărul de OUG emise de Guvernul USL este mai mic decât cele emise de Guvernul Boc, executiv pe care Ivan îl numeşte "campionul guvernării prin ordonanţe şi al asumării de răspunderi pe diverse legi".

"Dacă ar fi aruncat o privire mai atentă asupra Repertoriului legislativ, care este accesibil oricărui cetăţean de bună-credinţă, ar fi observat că numărul corect de OUG emise de Guvernul USL este mai mic decât cele emise de Guvernul Boc. Prin urmare, Monica Macovei poate rămâne liniştită, întrucât tot Cabinetul de tristă amintire Boc rămâne campionul guvernării prin ordonanţe. Şi, dacă tot suntem la acest capitol, îi reamintesc doamnei Macovei că Emil Boc este campion şi la asumări de răspundere pe diverse legi. Oricâte minciuni ar mai lansa cei din PDL acum, nu vor putea şterge niciodată faima Guvernului Boc în ceea ce priveşte sfidarea Parlamentului", mai afirmă social-democratul.

Potrivit acestuia, "spre deosebire de PDL", Executivul USL se ţine de cuvânt şi supune dezbaterii publice toate proiectele importante şi respectă rolul fundamental al Parlamentului şi promovează transparenţa şi dialogul în colaborarea cu instituţiile statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ