Ivan: Nu e nevoie de o strategie PSD pentru a crea nemulţumire în PNL. E problema lor, să o gestioneze

| 02 mar, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD Cătălin Ivan spune că nu este nevoie de o strategie a PSD pentru a crea nemulţumiri în PNL, adăugând că liberalii sunt cei care trebuie să gestioneze nemulţumirea din partid, întrucât ei au creat-o, prin ieşirea de la guvernare.

Cătălin Ivan a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că atacurile PNL referitoare la încercările de racolare de către PSD a unor parlamentari PNL sunt "degradante", el precizând că PNL trebuie să-şi asume consecinţele ieşirii de la guvernare.

"Mi se par degrandanteatacurile liberalilor cum că am vrea să racolăm deputaţi şi senatori de la PNL, că noi suntem în spatele lui Călin Popescu Tăriceanu şi că vrem să distrugem acest partid. Îi transmitem lui Crin Antonescu că trebuie să-şi asume consecinţele deciziei de a ieşi de la guvernare. Ştiam cu toţii că sunt foarte multe nemulţumiri în rândul liberalilor şi sunt mulţi cei care nu şi-au dorit să iasă din guvern. Nu noi i-am nemulţumit. Nu noi suntem cei care i-am dezamăgit", a spus Cătălin Ivan.

Social-democratul a adăugat că ieşirea PNL de la guvernare a stârnit reacţii critice în rândul liberalilor şi că toate aceste nemulţumiri trebuie gestionate de către PNL.

"Faptul că au decis să iasă din Guvern a creat o foarte mare nemulţumire în rândul colegilor din PNL. Ei trebuie să gestioneze situaţia. Nu e nevoie de o strategie a PSD pentru a crea nemulţumire în PNL. Nemulţumirea există şi le doresc succes în rezolvarea acestei probleme. Este problema lor, nu a noastră", a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Cătălin Ivan a precizat că ruptura USL a fost gândită cu mult timp în urmă de către liberali, pentru ca liderul PNL Crin Antonescu să aibă mai multă vizibilitate.

"Ultimele declaraţii ale lui Klaus Iohannis arată că de fapt liberalii n-au avut o problemă cu Ponta sau cu Guvernul, ci cu întregul proiect USL. Şi-au dorit această ruptură pe care au şi reuşit să o obţină, oricât ne-am fi împotrivit noi. Această ruptură a fost gândită cu mult timp înainte. Problema lui Crin Antonescu nu era cum să guvernăm România şi cum să ne atingem obiectivele, ci cât de vizibil este el în cadrul USL. Este un calcul egoist, îngust, lipsit de viziune şi de responsabilitate", a precizat Cătălin Ivan.

Tag-uri: catalin ivan, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ