Ivan (PSD): De fiecare dată când Guvernul a avut o realizare, Băsescu a încălcat Pactul de coabitare

| 13 oct, 2013

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că încearcă să deturneze atenţia publicului de la realizările Guvernului prin ieşirile sale publice.

Ivan susţine că Traian Băsescu şi PDL "nu vor binele României şi că încearcă să genereze scandal pentru a acoperi realizări ale Guvernului cum ar fi indexarea pensiilor, conectarea şcolilor la internet, realizarea gazoductului Iaşi-Ungheni sau deblocarea fondurilor europene".

"Oricât ar încerca Traian Băsescu să provoace scandal pe scena politică şi oricât circ ar face cei de la PDL, nu vor reuşi să deturneze atenţia USL de la problemele reale ale românilor. De fiecare dată când Guvernul Ponta şi-a îndeplinit o promisiune luată în faţa electoratului, fie că a fost vorba despre reîntregirea salariilor, fie despre indexarea pensiilor, reducerea TVA la pâine, atragerea unor investitori străini şi crearea de noi locuri de muncă sau deblocarea fondurilor europene, preşedintele Băsescu a ieşit public, a atacat, a jignit, a încălcat Pactul de coabitare şi a încercat sa provoace scandal. Intenţia sa este aceea de a deturna atenţia opiniei publice de la realizările guvernării", a spus Ivan, citat de Agerpres.

Cătălin Ivan mai arată că USL nu va pica în "capcana urii şi a conflictului pe care Traian Băsescu o întinde".

"Faptul că şcolile din România sunt conectate la internet, că la metroul din Drumul Taberei sau la gazoductul Iaşi-Ungheni chiar se lucrează, că economia este pe plus şi că există premise reale pentru majorarea pensiilor şi a salariilor îi enervează la culme pe Traian Băsescu şi pe cei din PDL. Ei nu vor binele românilor şi al României şi sunt dispuşi să sacrifice tot doar pentru a mai creşte puţin în sondaje. Această politică distructivă a celor din PDL, acest permanent război creat şi stimulat de Traian Băsescu a făcut mult rău României. Românii s-au săturat de circ şi de conflicte. Au spus acest lucru explicit în 2012, iar USL şi Guvernul Ponta nu vor pica în capcana urii şi a conflictului pe care Traian Băsescu o întinde", conchide europarlamentarul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2013
toma necredinciosul
O singura realizare,a guvernului de caricaturi ponta,sa mi-o arate si mie ivan asta si zau ca-l cred pe cuvant.
14 oct, 2013
Nelutu
"Realizari"USL
Ne-au pacalit si i-am votat,iar acum isi dau arama pe fata!Sunt tradatori de neam si tara,vinduti americanilor si jidanilor,au un dispret total pentru cei ce i-au trimis in parlament,astia sunt USL-istii.Asa patesti cind dai tara pe mina unor indivizi mult prea tineri pentru asa o responsabilitate,indivizi pusi pe capatuiala ,indiferent de mijloace,vind tara ,popor,orice ,numai ca sa se poata mentine in functii si sa-si umfle conturile!A avut perfecta dreptate profesorul sirb care ne-a caracterizat ca fiind un popor imbecil de tolerant!
13 oct, 2013
mos teaca
si care ar fi realizarile astea?
Ati "refacut " salariile si pensile si rezultaul e scaderea puterii de cumparare;
Ati facut privatizarea Oltchim si s-a vazut doar comedie;
Ati dat ordonante de urgenta fara rost, fara folos si incalcind Constitutia;
Ati pus in functii personaje "penale", incompetent si "mirositori de sosete"
Mintiti in fiecare zi cit Nastase in intregul sau mandate.
Sunteti jalnici si dumneata o obraznicatura semidocta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ