J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, lansează o nouă carte

| 05 iun, 2014

Autoarea seriei 'Harry Potter', J.K. Rowling, care a avut succes şi cu un roman poliţist publicat sub pseudonimul Robert Galbraith, va lansa la 19 iunie un nou volum sub aceeaşi semnătură, intitulat 'Silkworm' (Viermele de mătase).

'Silkworm' poate fi un best-seller al verii deoarece, chiar dacă intriga este clasică, cititorii vor recunoaşte arta povestirii şi simţul observaţiei specifice romancierei J.K. Rowling', anticipează site-ul metronews.fr.

În carte este vorba despre dispariţia unui scriitor, Owen Quine. Soţia lui angajează un detectiv privat pentru a-l găsi întrucât crede că a fugit de acasă, cum s-a mai întâmplat în alte ocazii. Quine tocmai terminase un roman în care prezenta cu cruzime persoane din anturajul său, cu riscul de la distruge viaţa. Când Quine este găsit asasinat în condiţii misterioase, ancheta ia o nouă întorsătură.

Cartea a fost deja comandată de librăriile anglo-saxone Barnes şi Noble. Cu grupul Amazon lucrurile sunt ceva mai complicate fiindcă gigantul american nu face precomenzi la cărţi editate de grupul Hachette în Statele Unite, cum este cazul celor semnate Robert Galbraith. Autoarea a scris ironic pe Twitter că există 'o mulţime de alte feluri de a comanda' romanul ei, 'aşa cum Amazon sugerează cu amabilitate'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ