Jaf la o casă de amanet din Iaşi

| 18 dec, 2013

Un bărbat a jefuit, miercuri, o casă de amanet din Iaşi, de unde a sustras suma de 2.100 de lei şi mai multe bijuterii, atacatorul trăgând un foc de armă în încăperea respectivă, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, la o casă de amanet situată pe strada Armeană, din municipiul Iaşi, atacatorul fiind căutat de către poliţişti.

Bărbatul a pătruns în incinta casei de amanet, ameninţându-i pe cei doi angajaţi aflaţi în sediu cu un pistol cu bile, tip Airsoft.

În momentul în care atacatorul a intrat în casa de amanet, în sediu se aflau mai mulţi clienţi.

Bărbatul, care ceruse bani şi bijuterii, a tras un foc de armă, folosind un pistol cu bile, tip Airsoft, fără însă ca vreo persoană să fie rănită. El a luat suma de 2.100 de lei, precum şi mai multe bijuterii din aur, după care a fugit.

Angajaţii casei de amanet au apăsat butonul de panică, însă atacatorul dispăruse deja în momentul în care agenţii de pază şi poliţiştii au ajuns la faţa locului.La nivelul Poliţiei municipiului Iaşi a fost formată o echipă de anchetatori, condusă de adjunctul instituţiei, comisarul-şef Adrian Stoian.

În cursul serii, poliţiştii i-au audiat pe cei doi angajaţi ai casei de amanet.

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care a intrat în casa de schimb, atacatorul purta pe cap un ciorap, drept cagulă.

Poliţiştii, care au intrat în posesia imaginilor de pe camera de supraveghere din interiorul casei de amanet, susţin că este o chestiune de timp până vor identifica persoana care a comis jaful.

Unul dintre angajaţii casei de amanet le-a spus poliţiştilor că bănuieşte că atacatorul este un client fidel, care ar fi amanetat recent nişte bijuterii din aur.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului care a jefuit casa de amanet din Iaşi.

Tag-uri: casa de amanet, Iaşi, jaf
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ