Jale cu turiştii pe litoral. De ce polițiștii au întocmit dosare penale aproape pe bandă rulantă

| 22 aug, 10:08

Poliţiştii de la Rutieră au întocmit mai multe dosare penale pentru șoferi depistați în trafic că au condus sub influența alcoolului sau a drogurilor. Din fericire, au fost prinşi înainte să producă vreo tragedie.

La data de 17 august în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 23 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Năvodari, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv (THC 5), conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Tot pe 17 august, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au depistat un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un moped, pe DJ 225, pe raza localității Mircea Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Postului de Cogealac au depistat un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sinoie, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 18 august , în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au depistat un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gala Galaction din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Detalii, pe realitateadeconstanta.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ