Jean Pădureanu, internat de urgență

| 20 iun, 13:12

Jean Pădureanu, în vârstă de 79 de ani, nu a apucat să mult de libertate, după ce a fost eliberat condiționat din închisoare în această săptămână. Fostul președinte al Gloriei Bistrița a fost la un pas de moarte, după ce a căzut pe scări, relatează Gazeta Sporturilor.

 

Fostul conducător al clubului de fotbal Gloria Bistriţa a căzut pe scările interioare ale apartamentului în care locuieşte, în oraşul Bistriţa,  potrivit sursei citate.

Un echipaj medical l-a transportat la spital, unde i s-a pus un guler cervical şi i s-au făcut analize. Medicii au stabilit să-i mai facă un examen tomograf pentru a vedea dacă sunt leziuni interne.

Jean Pădureanu a fost eliberat condiţionat din închisoare, după condamnarea în „Dosarul Transferurilor”. George Copos, fost patron al Rapidului, a fost şi el eliberat în urmă cu câteva săptămâni.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ