Jean Pădureanu, ELIBERAT din ÎNCHISOARE

| 18 iun, 19:18

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, a fost eliberat condiţionat, joi, din închisoare. Pădureanu fusese condamnat la trei ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor.

Jean Pădureanu, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, a fost eliberat după o decizie luată de Tribunalul Ilfov, care a judecat cererea de eliberare condiţionată, după ce procurorii DNA au contestat hotărârea Judecătoriei Sectorului 4 de a-l lăsa în libertate pe fostul şef al Gloriei Bistriţa.

Jean Pădureanu se află internat în Spitalul Penitenciar Jilava de mai bine de un an, suferind de mai multe boli, între care şi Alzheimer.

În urmă cu aproximativ o lună, judecătorii au decis că Jean Pădureanu poate fi eliberat condiţionat, însă procurorii DNA au atacat această decizie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ