Jim Carrey, la înmormântarea prietenei sale

| 11 oct, 14:05

Actorul american Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite Cathriona White la înmormântarea acesteia, care a avut loc vineri în localitatea irlandeză Cappawhite.

Jim Carrey, vizibil îndurerat, avea barbă şi era îmbrăcat într-un costum negru cu cămaşă albă şi a venit la înmormântare însoţit de fiica sa, Jane, relatează EFE, preluată de Agerpres.

După slujbă, Jim Carrey, 53 de ani, a ajutat împreună cu alţi bărbaţi la transportarea sicriului fostei sale iubite. Cathriona a fost îngropată în cimitirul local alături de tatăl ei Pat White, care a murit în urmă cu trei ani, după o luptă îndelungată cu un cancer la creier.

Cathriona a murit la 30 de ani, la 28 septembrie, la domiciliul său din Los Angeles, la câteva zile după o presupusă despărţire de actorul american.

Autorităţile sunt de părere că tânăra a murit după o supradoză de medicamente, iar procuratura investighează în prezent dacă este vorba de o sinucidere.

Potrivit site-ului specializat în vedete TMZ, White şi Carrey, care s-au cunoscut în 2012, au avut o relaţie care s-a încheiat după câteva luni. Deşi cei doi s-au reîmpăcat, ei s-au despărţit definitiv la 24 septembrie, notează TMZ.

La 24 septembrie, tânăra a postat un ultim mesaj pe contul ei de Twitter: "Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiaţi şi pentru cei pe care îi iubesc".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ