UPDATE Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, arestată preventiv

| 09 aug, 2013

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti a fost arestată preventiv în dosarul privind o mită de un milion de euro în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale.

"În cursul aceleiaşi zile, procurorii vor solicita Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a numiţilor Veronica Cîrstoiu şi Florin Cergan pentru 29 de zile", se arată într-un comunicat al DNA.  Magistratul s-a prezentat la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde procurorii i-au adus la cunoştinţă învinuirile. Judecătoarea va fi dusă la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoarea este acuzată de luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care fiul acesteia, Florin Cergan, a fost reţinut deja de procurorii DNA pentru complicitate la trafic de influenţă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din Rezoluţia de începere a urmăririi penale rezultă că persoane interesate în soluţionarea favorabilă a unor dosare penale, aflate pe rolul instanţelor de judecată, prin intermediar, au remis, în mai multe tranşe, sume de bani în cuantum de peste 1.000.000 euro în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ