Judecătoria Buzău va funcţiona, din toamnă, în Galleria Mall din oraş

| 07 iul, 17:18

Judecătoria Buzău va funcţiona, începând din toamnă, în Galleria Mall din oraş. Proprietarul complexului comercial a câștigat licitația pentru atribuirea spațiului după ce a solicitat prețul de închiriere cel mai mic.

Câştigătorul licitaţiei a solicitat 7,48 de euro pentru închirierea unui metru pătrat faţă de 9,45 cât era în oferta celuilalt competitor.

“La Buzău va funcţiona cea mai modernă judecătorie din România. Am oferit un preţ mai mic decât cel solicitat de celălalt competitor, preţ care pe perioada de cinci ani, pe cât urmează să se semneze contractul, va aduce o economie de aproape 10 miliarde în contul Judecătoriei Buzău. Pe lângă aceasta ne-am oferit să suportăm cheltuielile cu curăţenia grupurilor sanitare, dar şi să realizăm mobilierul pentru întreaga instituţie. Va fi amenajată o intrare separată iar suprafaţa destinată activităţii comerciale nu va fi afectată chiar dacă suprafaţa totală ce va fi ocupată de judecătorie va fi de 2.150 de metri pătraţi”, a declarat Liviu Avram, proprietarul centrului comercial Galleria, transmite b1tv.ro

Semnarea contractului urmează să se facă în termen de maximum cinci zile, după care se va trece la compartimentarea spaţiului şi amenajarea sălilor care vor fi puse la dispoziţia instanţei.

Judecătoria Buzău va ocupa o suprafaţă de 10 la sută din întreaga suprafaţă a centrului comercial.

 

Citeşte şi: Ansamblul Brâncuși NU a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ