Judecătoria Ineu, cu doi magistraţi arestaţi din patru, nu găseşte personal

| 19 mar, 2014

Judecătoria Ineu (Arad), unde doi magistraţi au fost arestaţi după ce ar fi primit mită, nu-şi poate completa schema de personal pentru că de trei luni nu s-au găsit judecători care să accepte delegarea, astfel că cei doi magistraţi rămaşi au un volum mare de muncă şi fac ore suplimentare neplătite.

Preşedintele Judecătoriei Ineu, Mariana Luciu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că în urma arestării a doi magistraţi, din cei patru judecători definitivi au rămas doi, iar până acum au fost adresate trei cereri Tribunalului Arad pentru delegarea altor magistraţi, dar nu s-au găsit persoane interesate.

"După apariţia noului Cod de procedură penală, volumul de muncă a crescut în instanţe, însă la Ineu am rămas tot cu doi judecători definitivi. Nu s-au găsit colegi care să accepte delegarea la Ineu, astfel că vomulul de muncă a crescut cu 30 la sută pe judecător, faţă de exact acum un an”, a afirmat Mariana Luciu.

Preşedintele Judecătoriei a spus că de câteva luni se fac cel puţin două ore suplimentare pe zi, care nu sunt plătite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ