Judecătorii au decis când va fi reluat procesul de șantaj a lui Dan Voiculescu

| 24 iun, 20:25

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, miercuri, că dosarul de șantaj al lui Dan Voiculescu şi al directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, să fie judecat pe 23 septembrie 2015.

Curtea de Apel Bucureşti trebuia să audieze, miercuri, multe persoane, între care şi realizatorul TV Mihai Gâdea, potrivit romanialibera.ro. Avocatul lui Sorin Alexandrescu nu s-a prezentat la proces şi a fost amendat cu 1.000 de lei de instanţă. În acest context, instanţa a stabilit un nou termen în dosar în 23 septembrie, când vor fi audiaţi martorii ce trebuiau audiaţi miercuri.

În acest dosar, Dan Voiculescu şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată în 1 octombrie 2013, alături de directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, şi de fostul şef ANAF Şerban Pop. Potrivit DNA, Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj, iar Dan Voiculescu şi fiica sa, de complicitate la această infracţiune. Şerban Pop, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

În acelaşi dosar este judecat, pentru complicitate la şantaj, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ