Judecătorii din Bulgaria au decis extrădarea Elenei Udrea. Decizia nu este definitivă

| 19 apr, 20:26

 

Judecătorii din Bulgaria au decis, marţi, că Elena Udrea va fi extrădată în România, dar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel de la Sofia.

 

 

Potrivit Digi 24, judecătorii bulgari care au discutat cererea de extrădare a Elenei Udrea au decis ca aceasta să fie etrădată în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa de şase ani primită în Dosarul Gala Bute.
Decizia magistraţilor nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de cinci zile, la Curtea de Apel de la Sofia.
Joi, judecătorii bulgari au decis că Udrea va rămâne în arest preventiv până în 19 aprilie şi au cerut informaţii de la autorităţile române cu privire la condiţiile de detenţie de care ar beneficia pe durata încarcerării.
Ministerul Justiţiei anunţat, joi seară, că a primit solicitarea de informaţii, urmând ca Administraţia Naţională a Penitenciarelor să ofere răspunsul necesar.
În 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.
Udrea a fost prinsă în Bulgaria, când încerca să treacă graniţa în Grecia.

 

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ