Jumătate de tonă de peşte, confiscată de Garda de Coastă din Constanţa

| 08 apr, 2014

Agenţii Gărzii de Coastă din Constanţa au confiscate marţi, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol, peste o jumătate de tonă de peşte transportată, fără documente justificative, de un bucureştean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, Marius Ovidiu Niculescu, un echipaj mobil din cadrul Grupului de Nave Constanţa a descoperit în urma verificării unui autoturism aflat în trafic, marca Daewoo Espero, în zona Midia Năvodari, opt lăzi încărcate cu 510 kilograme peşte din speciile caras, babuşcă şi şalău, pentru care şoferul, T.C.M., în vârstă de 27 ani, din Bucureşti, nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport, scrie Agerpres.

Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar persoana în cauză este cercetată pentru deţinere şi transport fără documente legale a mărfii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ