Juncker, discurs istoric privind Starea Uniunii Europene

| 12 sep, 12:34

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker susține astăzi în fața Parlamentului European, discursul anual privind Starea Uniunii.

Discursul se înscrie în perspectiva alegerilor euro alegerilor europene de anul viitor. Dar și în contextul dezbaterii referitoare la viitorul UE cu 27 de state membre. Este așteptată și prezentarea unor etape pentru construirea unei Uniuni mai unite, mai puternice și mai democratice.

Discursul privind starea Uniunii prezintă realizările din anul anterior și prioritățile pentru anul ce urmează. Președintele schițează și modul cum va aborda Comisia cele mai mari provocări cu care se confruntă Uniunea Europeană.

Cuvântarea este urmată de o dezbatere în plen, care lansează dialogul cu Parlamentul European și Consiliul, în vederea elaborării programului Comisiei pentru anul următor.

Tag-uri: discurs, istoric, Juncker
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ