Jurnalist din Sibiu, atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: Ne-ați făcut de râs pe noi, sibienii

| 21 aug, 10:10

Jurnalistul Dorin Teodorescu i-a transmis mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unui editorial publicat la site-ul de ştiri Ora de Sibiu.

Ziaristul se întreabă, la începutul articolului, dacă liderul de la Cotroceni mai trăieşte şi mai ales unde "se ascunde de ochiul publicului".

"Renașterea Sibiului - e-adevărat, cu minusuri, dar și cu mai multe plusuri -, după 2000, vă este și d-voastră datorată. Chiar dacă ați avut antecesori importanți, pe care niciodată nu i-ați recunoscut. Și totuși mi-a fost teamă că nu veți renunța la stilul sfinx de-a vă manifesta ca ales , indiferent și rece la critici, sugestii și opinii binevoitoare. Mi-a fost teamă că nu veți renunța la plecările intempestive în concedii exotice, ca pe vremea când ați fost primarul Sibiului. Și cel mai teamă mi-a fost că nu veți face față comunicării publice specifice Capitalei României. În special, relațiilor cu jurnaliștii bucureșteni, știind că pe ei nu-i veți putea „controla" ca pe cei din Sibiu. Și toate temerile mele, în timp record, s-au dovedit întemeiate. Dar, fiți sigur, nu mă bucur!"
, a scris Teodorescu.

Citeşte şi: Sondaj: Iohannis scade 22 de procente în încrederea românilor, la doar opt luni de la venirea la Cotroceni


Jurnalistul se arată în acelaşi timp dezamăgit că i-a acordat votul lui Iohannis în noiembrie anul trecut, spunând că acum consideră că președintele i-a făcut de râs pe sibieni.

"Domnule Johannis, iată de ce consider că ne-ați făcut de râs, pe noi, sibienii! V-ați gândit vreodată că sibienii, care v-au ales primarul lor, de patru ori, sunt cartea d-voastră de vizită cea mai convingătoare, ca președinte al României?.

Au trecut nouă luni, în care n-ați făcut nici un pas spre o nouă politică. Nu pentru că n-ați avea potențial de conducător, ci pentru că păreți ținut pe loc de trăsăturile bogatului evanghelic, aroganța seniorială și arivismul narcisiac. Vor spune adversarii d-voastră , unii poate cu siguranța bucuriei inconștiente, că ei știau, de la început, că așa va fi, că nu veți putea fi altul decât ați a fost ca primar. Lor le-aș reaminti că nimeni nu e perfect, iar plusurile realizărilor de la Sibiu puteau fi - la momentul 16 noiembrie 2014 - cel puțin motive de speranțe că veți realiza saltul de la Sibiu, la București, nu doar geografic. Ci, evident, cu concursul conștientizării punctelor slabe pe care destui vi le-au punctat public, între 2000-2014"
, mai competează jurnalistul. 

Dorin Teodorescu mai spune în editorial că, după nouă luni de la instalarea la Cotroceni, Iohannis "a ajuns de râsul presei bucureștene".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 13:07
Petre Dan Constantin
Contestarea președintelui
Care sibieni și câți dintre ei îl contestă pe președinte? Spune cineva cât repărezintă actualmente cota de încredere ale președinelui ALES al Franței? În democrație este normală diferența opiniilor. La orice schimbare de profesie este necesară o perioadă de acumulări, de care trebuie să beneficieze și un proaspăt președinte. Abia în al doilea an și în mod treptat se pot face remarcate rezultatele activității sale. Întoarcerea legilor pripit propuse de guvern nu este în sine o acțiune benefică țării?
23 aug, 19:33
Sibianul
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA...
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
ASA PRESEDINTE NU AM MAI AVUT SI NICI NU CRED CA VOM MAI AVEA........
23 aug, 17:32
ion
Ptr.Sibieni
Aveti mare dreptate in cei 9 luni de presedentie Klaus Johannes nu a facut nimica,doar plimbari. In tara nu avem locuri de munca si ce este este foarte prost platit de nu poti sa supravietuiesti in iarna cu acesti bani . Noi romani suntem nevoiti sa parasim tara pentru a munci in strainatate a fi sluga altei tari.Un roman adevarat nu paraseste tara unde sa nascut dar noi suntem obligati din cauza situatiei din romania.PACAT,avem o tara frumoasa si nu stim sa ne gospodarim.
23 aug, 17:09
lulu
aprecieri
RTV este cel mai mincinos post TV din EUROPA !!!!! stergeti?
23 aug, 14:34
marginean
Johannis si sibienii
un singur sibian (nici nu se stie daca e neaos) a scris o scrisoare larmoianta contra lui Johannis intr-o fituica si gata, sibienii il "demasca" pe presedinte s.a.m.d. Si eu sunt sibian si am tot respectul pentru presedintele tarii , al carui pacat in ochii mahalagiilor este ca nu apare zilnic la televizor sa va povesteasca basme de adormit copiii sau sa dea cu laturile in adversarii politici.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ