Jurnalistă, răpită de pe stradă şi violată în Parcul Floreasca

| 11 sep, 2013

O jurnalistă a fost violată, marţi, în zona Floreasca. Tânăra de 23 de ani este jurnalistă Radio 21, informează b365.ro.

 

"Incidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 17.00. Un individ ar fi ameninţat-o pe tânără cu un cuţit şi ar fi dus-o în apropierea Lacului Floreasca unde ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale", a declarat pentru b365.ro Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Este vorba de un agresor în vârstă de aproape 40 de ani pe care jurnalista nu-l cunoaşte.

Ulterior, fata a reuşit să scape şi a sunat la 112.

Poliţia a demarat o anchetă însă nu a oferit deocamdată detalii legate de acest caz.

"Vă mărturisesc că mi s-a urcat sângele în cap în această dimineață când am aflat că una dintre colegele noastre a fost ieri violată. S-a întâmplat în plin centrul Capitalei, la ora 16, atenție! la intersecția dintre străzile Dorobanți și Ștefan cel Mare. Deci la 300 de metri de Guvern, în plină zi, în plin centrul Capitalei României. Nu o să vă dau foarte multe detalii despre acest caz căci este o anchetă în desfășurare, dar pentru cine nu știe e un mic părculeț acolo... de fapt un spațiu verde cu trei boscheți și cinci copaci. Oricum, sute de mașini care trec pe minut pe acel bulevard, sunt zeci de oameni care trec pe minut pe acel trotuar iar colega noastră, povestește că în timp ce violatorul o trăgea din stradă a țipat, a strigat, a făcut semne disperate către oamenii care treceau pe acolo dar aceștia au întors pur și simplu capul în altă parte", scriu jurnaliştii de la Radio Europa pe pagina de facebook a radioului.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ