Justin Bieber, noua imagine Calvin Klein

| 07 ian, 13:11

Justin Bieber, idolul adolescentelor din toată lumea, a reuşit, la început de an, să de o lovitură de imagine semnificativă: a fost ales imaginea celebrului brand Calvin Klein.

Zvonurile despre colaborarea dintre Calvin Klein şi Justin Bieber au început să apară încă din aprilie anul trecut când Justin a postat pe contul său de Instagram selfie-uri în care purta îmbrăcăminte marca CK.

"Mă îmbrac de la Calvin Klein de ani de zile şi am sperat mereu la o colaborare." a spus Bieber celor de la WWD. " A fost întotdeauna un vis al meu. Primăvara trecută, am postat pe Instagram o fotografie cu mine purtând hainele lor şi am folosit hashtag-ul #mycalvins. Poză a fost văzută de cine trebuie şi...de aici am pornit."

Clavin Klein a fost primul care a confirmat oficial colaborarea cu Justin Bieber, după ce a postat pe contul sau de Twitter mai multe clipuri ale campaniei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ