KELEMEN HUNOR: Dacă eram în locul lui PONTA îmi dădeam demisia

| 27 ian, 22:25

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marţi, că dacă ar fi fost în locul lui Victor Ponta, ar fi demisionat după eşecul organizării alegerilor din diaspora, precizând că, totuşi, Ponta era cel mai puţin implicat şi că până nu esti într-o funcţie e greu de spus cum ai fi reacţionat.

Întrebat, la Gândul Live, dacă, având în vedere situaţia de la votul din străinătate la alegerile prezidenţiale, ar fi demisionat din funcţia de premier, Kelemen Hunor a răspuns: "Probabil că da. Eu mi-am dat demisia pentru lucruri mult mai minore, dacă vreţi. Poate că da. Nu-mi dau seama. Până nu eşti în acea funcţie, e greu să spui ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul lui Victor Ponta. Dar efectul a fost cel cunoscut: a pierdut alegerile".

Anterior, el fusese întrebat dacă primul-ministru ar fi trebuit să demisioneze după situaţia din diaspora.

"Dacă trebuia, bănuiesc că şi-ar fi dat demisia. Sigur, premierul ste responsabil pentru actele Guvernului, dar sunt convins că el era cel mai puţin implicat în organizarea alegerilor, fiind şi candidat", a argumentat liderul UDMR.

El a adăugat că Titus Corlăţean a demisionat şi şi-a asumat repsonsabilitatea pentru acest eşec.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 10:02
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ