Kelemen Hunor, despre scandalul din coaliţie legat de funcţiile în ANRE: A fost un lucru greu de digerat

| 21 apr, 17:30

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri despre scandalul din coaliţie legat de funcţiile votate în Parlament la ANRE, unde formaţiunea sa a pierdut postul de vicepreşedinte, că a fost un lucru greu de digerat.

 

Din păcate nu a fost o înţelegere scrisă, a mai spus Hunor, precizând că e un semnal prost şi că nu trebuia să se întâmple, pentru că Zoltan Nagy Bege a dus greul în această perioadă, inclusiv în comunicare şi este un specialist care a lucrat la ANRE şi înainte.
Kelemen Hunor a afirmat că ”înţelegerile în această coaliţie, cele mai importante aspecte din înţelegerile scrise, semnate au fost respectate”. Despre scandalul din coaliţie legat de faptul că Uniunea a pierdut postul de vicepreşedinte la ANRE, Kelemen Hunor a afirmat că ”din păcate nu a fost o înţelegere scrisă”.
”A fost un gentlemen' s agreement, când s-a prelungit mandatul, dar nu a fost o înţelegere scrisă. E un semnal prost, nu trebuia să se întâmple, fiindcă dincolo de aspectul politic, e şi acel aspect profesional. E vorba de un om care a dus greul în această perioadă, inclusiv în comunicare. E un specialist. A lucrat la ANRE şi înainte. Eu cred că ar fi avut loc în conducerea ANRE. Da, a fost un lucru greu de digerat”, a comentat preşedintele UDMR.
Întrebat dacă în acest context UDMR ia în calcul retragerea de la guvernare, Kelemen Hunor a răspuns: Nu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ