Kelemen Hunor: Joi vom decide probabil pe cine susținem

| 03 noi, 2014

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, pentru Agerpres, că în zilele următoare conducerea Uniunii va lua probabil o decizie în ceea ce privește susținerea candidatului din turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

"Vom avea o ședință de conducere, prima dată președinția, după care se va întruni și Consiliul Permanent, vom analiza în primul rând rezultatul alegerilor, să vedem în ce măsură am atins ceea ce noi doream în această campanie, și probabil că vom discuta și atitudinea noastră înainte de turul doi, inclusiv o eventuală recomandare. Dar astăzi nu pot să vă spun mai mult, decât că joi vom face această primă analiză", a precizat Kelemen Hunor. 

El a mai spus că, în ceea ce privește candidatul pe care UDMR îl va susține în turul al doilea, decizia va fi comunicată public. 

"E posibil să luăm joi o decizie în ce privește turul doi. Oricum va fi o decizie publică și un mesaj public", a conchis Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
Vera
Nenea incognito
Putin spus incognito,a aparut si el ca Voda prin loboda!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ