Klaus Iohannis a devenit unul din autorii preferaţi ai românilor

| 12 ian, 13:05

În anul 2014, românii au preferat scrierile unor autori celebri, dar și pe cele ale unor persoane publice care au ales să își expună gândurile prin intermediul cărților. Printre aceștia se numără Klaus Iohannis, Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric.

Conform topului realizat de elefant.ro în urma vânzărilor de eBooks, cartea scrisă de actualul președinte al României, Pas cu Pas, a fost cea mai căutată și citită scriere în format digital în 2014.

Românii și-au manifestat dorința de a afla informații despre cel care va conduce țara în următorii cinci ani, cumpărându-i volumul în zeci de mii de exemplare. Formatul digital a avut cel mai mare succes deoarece oferă acces rapid la citire, imediat după cumpărare.

Citeşte şi: IOHANNIS şi mai necunoscut: relaţii complicate cu ţigările, repară orice prin casă, pasionat de grădinărit

Pe locul doi în topul celor mai căutate eBooks în 2014 se află cunoscuta scriitoare britanică E L James cu volumul Cincizeci de umbre ale lui Grey, urmată de proaspăt lansata carte a lui Paulo Coehlo, Adulter.

Printre cele mai căutate cărți ale autorilor români pe elefant.ro se numără volumele tipărite ale lui Chris Simion - Ce ne spunem când nu ne vorbim, Irina Binder - Fluturi și Simona Tache - Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut. Românii care au cumpărat volume ale scriitorilor români au mai avut printre favoriți și cărțile lansate de importanți formatori de opinie, precum Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ