OTV ajunge la Cotroceni. Dan Diaconescu i-a cerut preşedintelui să rezolve problema televiziunii

| 12 ian, 15:40

Dan Diaconescu a declarat luni, după consultarea de la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, că l-a felicitat pe şeful statului pentru participarea la marşul solidarităţii de duminică, de la Paris. De asemenea, Diaconescu a spus că "l-a rugat" pe Iohannis ca noul membru CNA numit de preşedintele României să ia măsuri pentru rezolvarea problemei OTV.

"Am vorbit despre faptul că toţi suntem Charlie, toţi suntem ziarişti, l-am felicitat pt prezenţa sa la Paris, dar l-am rugat ca noul membru al CNA, pe care îl va numi, să ia de urgenţă măsuri şi prin prerogative sale, de asemenea, în calitate de preşedintele al României, să ia măsuri privind rezolvarea cazului OTV, care de doi ani aruncă România într-o lumină extrem de proastă. (...) România încalcă toate tratatele internaţionale, tratatul de la Lisabona care prevede că în mod clar (...) o televiziune ce emite din străinătate, de pe teritoriul UE, cum e cazul OTV, să poată fi recepţionată şi în România", a declarat Dan Diaconescu, la ieşirea de la consultări.

Ion Cristoiu vede un plan secret al lui Victor Ponta în relaţia cu Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 16:40
boby
sing sing urgent
Acest individ scabros numit DD trebuie urgent sa infunde puscaria macar pentru blatul licitatiei de la Oltchim!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ