Victor Ponta: Vom semna mâine un acord pe termen lung privind finanțarea sistemului de apărare

| 12 ian, 13:49

Social-democrații vor semna marți cu președintele Klaus Iohannis un acord pe termen lung privind finanțarea sistemului de apărare, a anunțat luni premierul Victor Ponta, președintele PSD.

"Susținem ideea unui acord pe termen lung privind finanțarea sistemului de apărare.

De altfel vom și semna mâine, în numele PSD, acest acord. Și ne dorim ca ceea ce am început în 2012 — adică în fiecare an mai mulți bani pentru sistemul de apărare — să fie un proces de durată și asumat de toate forțele politice, indiferent de momentul în care se afla la guvernare sau in opoziție", a declarat Ponta.

Citeşte şi: Surse: Acordul privind finanțarea Apărării va fi semnat marți

Întrebat dacă a discutat la Cotroceni despre legea "Big Brother", premierul a negat.

"Nu am discutat așa ceva. Ce am discutat la Cotroceni, și a existat o reacție pozitivă din partea domnului președinte Iohannis, a fost ca, dincolo de acest acord, să avem împreună, toate forțele politice din Parlament, cu președintele ca mediator, un acord și discuții și pe alte teme fundamentale — ce facem cu Constituția, cu sistemul electoral", a precizat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ