Ponta: Obligația noastră este să-i apărăm pe oameni de cei care i-au nenorocit în 2010-2011

| 12 ian, 11:59

Calendarul politic pe 2015, o serie de proiecte considerate a fi esențiale precum modificarea Constituției, a sistemului electoral, legea finanțării partidelor politice, prioritățile de guvernare cu accent pe măsurile sociale sunt câteva dintre problemele aflate pe agenda discuțiilor primei reuniuni a Biroului Permanent Național al PSD din acest an.

În deschiderea reuniunii, președintele PSD, premierul Victor Ponta, s-a declarat decis să guverneze până în 2016 și să nu-i lase să revină la Putere pe cei "care i-au nenorocit pe români în 2010 — 2011".

"În baza discuțiilor pe care le-am avut deja în Comitetul Executiv și a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar că oamenii ne-au votat ca să guvernăm, că am guvernat bine în acești ani și vom guverna și mai bine în 2015 și 2016. Cred că obligația noastră este față de toți cei care ne-au votat și cei care nu ne-au votat să guvernăm bine și să arătăm că proiectele pentru care am fost votați le punem pe toate în aplicare", a afirmat Ponta.

El a adăugat că partidul trebuie să se pregătească pentru anul 2016 — alegeri locale, alegeri parlamentare. "Văd foamea unora care au fost în Guvernul Emil Boc și care au fost goniți de acolo de la guvernare de oameni.

Acum vor să vină înapoi să o ia de la capăt cu ceea ce au făcut în 2010, 2011. Cred că obligația noastră este să-i apărăm pe oameni de cei care i-au nenorocit în 2010 și în 2011 din funcțiile pe care le ocupau în Guvernul Boc și îi apărăm pe oameni și ne facem datoria față de cei care ne-au votat", a afirmat premierul Ponta.

Tag-uri: bpn psd, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ